Visste du att det är möjligt att få rabatt på alla meal hos Burger King? Räkna långsiktigt och du kan spara mängder med pengar och få gratis bacon på köpet!

Jag är VIP-kund på Burger King! På baksidan av mitt flashiga plastkort står det “10% Rabatt på valfritt meal“. Nu är det inte så lyxigt som det låter eftersom alla kan bli VIP-kunder…

[Bild: Burger King Logo]

En snubbe handlade med sitt VIP-kort på Burger King och jag var helt enkelt tvungen att fråga var han fått det ifrån. Då jag är en stammis tjänar jag multum på rabatter! Det visade sig att det räcker att ringa Burger King och de skickar hem VIP-kort på begäran. Sagt och gjort fick jag hem två kort på posten och kan nu avnjuta 10% rabatt på alla mina måltider.

Hur kommer då gratis bacon in i bilden?

Nice Price Double Cheeseburger Meal kostar 39 kr, och en tilläggsavgift på 4 kr vilket blir 43 kr för att få avnjuta bacon på din grillade hamburgare. Alltså betalar du mer än alla andra som äter den vanliga menyn. Då jag plockar bort det mesta på burgaren borde jag få rabatt redan där, men icke. Alltså går jag back!

Men med mitt flashiga VIP-kort blir bacon gratis eftersom 10% rabatt på 43 kr blir 4 kr som blir 39 kr, dvs samma som ordinare pris!

Efter att jag käkat på Burger King för 5000 kr under ett år, skulle det egentligen ha kostat mig 5500 kr!

Är du student kan du få 10 kr studentrabatt på alla meal som kostar över 55 kr.

Passa på och få gratis bacon på din burgare du också. Gå in på Burger Kings hemsida, ring dem och fråga om VIP-kort.

Det får man minsann inte på McDonalds inte…

Rekommendera denna artikel: Följande ikoner länkar till sociala bokmärkessidor där läsare kan dela med sig av och upptäcka nya hemsidor.
  • Digg
  • Hypa.se
  • Sovrat.se
  • del.icio.us